Haagbamboes

Creëer een weelderig groene oase met onze prachtige haagbamboes! Deze veelzijdige planten bieden een uitstekende oplossing voor het creëren van privacy, het afbakenen van uw tuin of het toevoegen van een vleugje natuurlijke schoonheid aan uw buitenruimte.

Onze haagbamboes zijn niet alleen mooi, maar ook zeer onderhoudsvriendelijk. Met hun dichte en weelderige groei vormen ze een effectieve natuurlijke barrière en biedt hij u de privacy die u wenst. Bovendien zijn ze gemakkelijk te snoeien en te vormen, waardoor u volledige controle heeft over de gewenste hoogte en vorm van uw haag.

De volgende bamboes bamboes zijn bijzonder geschikt om in een haag te plaatsen:

  1. Fargesia Rufa
  2. Fargesia Robusta Formidable
  3. Fargesia robusta Campbell
  4. Fargesia nitida Winter Joy

Klik op de bamboenaam om meer informatie te bekijken.

Onze top 4 haagbamboes zijn ook zeer winterhard en kan extreme weersomstandigheden aan, waardoor ze het hele jaar door hun schoonheid behouden. Of u nu een moderne, strakke uitstraling wilt creëren of juist een tropisch tintje aan uw tuin wilt geven, haagbamboes passen perfect bij elke tuinstijl.

Bij het aanleggen van een bamboehaag adviseren wij de volgende hoeveelheid bamboes per meter: 2 planten per meter.

Op deze manier creëert u een haag die gelijk al enig volume heeft. Uiteraard is het slechts een advies. Als u meer geduld heeft kunt u ook minder bamboes aan planten.

Met hun duurzame en snelgroeiende eigenschappen zijn haagbamboes niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een milieuvriendelijke. Het helpt bij het verminderen van geluidsoverlast, het opvangen van fijnstof en het verbeteren van de luchtkwaliteit.

Wacht niet langer en verander uw tuin in een prachtig groen paradijs met onze haagbamboes.