Aankooptips

Wilt u een niet woekerende bamboe kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.  Wij hebben het breedste assortiment van verschillende, niet woekerende bamboevarianten in de drie noordelijke provincies. De meeste soorten hebben we op voorraad. Indien een soort niet voorradig is dan is het mogelijk om  iets af te spreken voor in de toekomst.

Bamboe keuzehulp

Op onze bamboesoortenpagina kunt u bamboes selecteren op eigenschappen. Door eigenschappen zoals gewenste hoogte, kleur, standplaats, groeiwijze en winterhardheid te selecteren laat u de site zoeken naar de bamboe die u zoekt.

Maat van de pot

Onze bamboekwekerij verkoopt bamboes in twee verschillende soorten potten, namelijk:

  • 5 liter
  • 10 liter

Omdat niet iedereen een idee heeft hoe groot deze potten zijn hebben we enkele foto’s gemaakt. Op de foto’s ziet u de twee verschillende potten waarin wij de bamboes leveren.

Marktplaats

Op onze Marktplaats-account kunt u ons aanbod bekijken die wij ruim in voorraad hebben. Klik hier om het huidige marktplaatsaanbod te bekijken. Mocht u geïnteresseerd zijn in andere soorten dan we op Marktplaats aanbieden dan horen we dit graag van u. In overleg is het tot nu toe altijd gelukt de plant en de klant samen te brengen.

Contact

Tot slot. Als u vragen heeft na aanleiding van het lezen van dit stuk , dan verzoeken wij u contact op te nemen via onze contactpagina.